joi, 8 noiembrie 2007

Guns don't kill people!

Un roman a omorat o italianca, sau cel putin asa se presupune. Imediat, italienii au inceput sa sara cu bastoanele pe romani, si nu pot spune ca-i invinuiesc. E de vina romanul presupus criminal? Sunt de vina cersetorii care ne fac de ras de ani de zile? Da, dar este vina in intregime a lor?
Nu, si acum trebuie sa spun ca ne apropriem de ultima veriga a unei reactii in lant care a inceput acum multi ani, nu se stie exact cand sau cum.
Si astfel va prezint economia defectuoasa a Romaniei (prea multi vinovati pentru asta ca sa-i mentionez). Datorita acestei economii, salariul minim primit in occident este mana cereasca pentru muncitorii necalificati romani. Acesti muncitori sunt dispusi sa munceasca pentru mai putin decat omologii lor occidentali, astfel ajungand sa "fure" locuri de munca. Acest lucru atrage, binenteles, antipatia occidentalilor care, fiind oameni civilizati, nu discrimineaza si ajung sa ii deteste pe toti romanii.
Ajungem in sfarsit la problema in cauza: un roman a omorat o italianca. Italienii omoara italieni si se "bucura" in cel mai bun caz de un articol de jumatate de pagina pe un ziar local. Romanii omoara romani si se "bucura" de 2 minute la stirile de la ora 5. Ce face atat de special faptul ca un roman a omorat o italianca? Nimic, dar este picatura care revarsa paharul nervilor occidentali. Tin sa precizez ca in cazul de fata etnia respectivului este absolut irelevanta, important este ca cetatenia romana isi consolideaza statutul de stigmat social.

Later edit: trebuie sa precizez ca sunt constient de faptul ca rata criminalitatii a crescut in italia de la deschiderea granitelor pentru romani, dar eu tot pe aia de sus de la noi dau vina. Faptul ca italienii sunt niste fascisti ipocriti e alta treaba. Sa faca bine sa taca atata timp cat profita de serviciile unor "muncitoare necalificate" din Romania sau Rep. Moldova (tot sange de roman).


Ma cac pe voi de italieni si ma cac pe voi de romani!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu