luni, 13 aprilie 2009

Mult prea lenesi

Cu toate ca s-ar putea sa primesc comentarii de genul "rade ciob de oala sparta", chiar cred ca nu e cazul. Desi sunt considerat pe buna dreptate un garfield mai slab si mai putin paros, eu nu sunt inca lenes la nivelul pe care il critic.
Ma uitam la un moment dat la discovery si am vazut cum arata bucataria viitorului. Intr-adevar... era a viitorului, un viitor cel putin sumbru daca ajungem sa avem nevoie de toate gadget-urile prezentate in respectiva emisiune. In primul rand, un robinet inteligent, care porneste automat fie apa calda, fie apa rece, in functie de obiectul pe care il ai in mana. Daca vrei sa te speli pe maini porneste apa calda, daca vrei sa speli o telina porneste apa rece. Oare e nevoie sa comentez inutilitatea acestei minuni tehnologice? Eu cred ca nu, si chiar nu cunosc pe nimeni atat de lenes incat sa fie entuziasmat de aceasta idee.
Daca acel robinet nu v-a convins, mai exista si alte dobitocenii pe lista. Sa luam de exemplu manusa de bucatarie care iti spune (chiar iti spune, nenorocita vorbeste) daca oala pe care o tii in mana trebuie lasata la racit sau pusa la incalzit. Aparent in viitor nu vom mai fi capabili sa vedem aburii care ies din mancare sau vom fi mult prea fricosi ca sa bagam un deget pentru a verifica temperatura. Dobitoceniile se tin lant, dar astea doua sunt chiar blande pe langa ce urmeaza.
Si... castigatoarea premiului pentru cea mai mare idiotenie nascocita in ultima vreme...

LINGURA CARE ITI SPUNE CATA SARE SA MAI PUI IN MANCARE!!!

Da, ati citit bine. In viitor nu numai ca vom fi prea lenesi sa folosim un robinet, nu numai ca vom fi prea prosti ca sa ne dam seama cat de calda e mancarea, dar ne vor fi atrofiate si papilele gustative si sarea din mancare probabil va exista doar pe post de supliment de iod sau ceva de genul.
Intrebarea pe care mi-am pus-o la vederea acestor "minuni tehnologice"... sau, ma rog, una din intrebari, a fost: Cum ar fi sa inceapa sa se certe respectiva lingura cu respectiva manusa?

lingura: Mai trebuie sare!
manusa: Te inseli, mancarea nu a fost incalzita suficient si sarea nu s-a dizolvat complet!
lingura: Imi pare rau dar trebuie sa te contrazic, aceasta mancare are in mod clar nevoie de sare!

... etc.

Oamenii care au nascocit tampeniile astea mai bine si-ar petrece timpul inventand urmatoarea generatie de jocuri video.

Un comentariu:

  1. Si lingura aia e personalizata dupa corpul fiecaruia or what?

    p.s. futu-ti captcha'urile!

    RăspundețiȘtergere