marți, 7 iulie 2009

Despre Michael Jackson

A trait, a cantat, a murit. Observati punctul? Adica gata, a murit si ar trebui sa-l lasam sa se odihneasca in pace. Dar evident ca in Romania noastra draga si necrofila, trebuie sa-i urmarim inmormantarea in direct pe vreo 6 canale tv diferite. Si problema nu e ca posturile de televiziune difuzeaza asa ceva. Problema e ca se difuzeaza asa ceva pentru ca asta vrea publicul. Publicul vrea cadavre, preferabil celebre. Nu vreau sa par antisemit, dar va garantez ca daca holocaustul ar fi fost difuzat in direct, in Romania ar fi avut cea mai mare audienta.
Bine, sunt perfect constient de faptul ca fascinatia pentru morbid nu este o chestie specifica romanilor, dar: 1. Romanii parca sunt ceva mai rai decat restul lumii. 2. Ma iau si eu de prostii care ma inconjoara, cu restul lumii n-am nimic (in afara de americani si italieni).
In orice caz, acum stim sigur ca Michael Jackson nu avea cum sa fie roman. Daca era roman, acuzatiile de pedofilie ar fi aparut abia acum, dupa moartea lui.

Da, stiu, urasc Romania si tot ce tine de ea. Pesemne voua va place foarte mult...

3 comentarii:

  1. Da, si la fel de enervant ca fascinatia romanilor pentru morbid si ca faptul ca Michael Jackson a devenit singurul subiect de discutie, e felul in care toti devin fani adevarati doar dupa ce un star moare. Judecand dupa cele 100 de avatare relativ identice ale unor oameni de prin lista mea de mess, brusc si deodata, cei care nu aveau nicio tangenta cu Michael Jackson au devenit cei mai mari admiratori. Nu stiu, mie moartea cuiva nu mi se pare o scuza pentru ipocrizie.

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit un text mateic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Plm, teoretic trebuia sa dezactivez comentariile pt postul asta (na ca nu le mai zic articole ca suna pulic)pentru ca orice comentariu, oricat de pertinent, nu face decat sa intretina toata povestea asta cu Michael, care eu sincer as vrea sa se termine cat mai repede. Mi-e lene sa dezactivez comentariile asa ca abtineti-va si voi va rog.

    RăspundețiȘtergere