vineri, 12 octombrie 2007

Firma - Baby is Crying

Videoclip copiat dupa cel de la Radiohead-Just (atata doar ca e mai misto si melodia si videoclipul de la Radiohead)
http://www.youtube.com/watch?v=R5X7HKxpiQA
Si melodia e de cacat pe deasupra


9 comentarii:

  1. sunt fan Radiohead si videoclipul original mi s-a parut genial. Nu sunt de acord cu furatul ideilor bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. furaciune?.....Hmmm... mi se pare mai mult o adaptare. Din cate citem prin interviuri parca le placea Radiohead. Poate de acolo s-au inspirat, cine stie. Dar rezultatul e mai mult decat dragutz. si piesa e pe sufletul meu. Poate al tau e ceva mai "intunecat":), dar nu poti compara muzica celor doua trupe cu sintagme gen "mai de c...t"(Ca si cum Radiohead ar fi de c...t iar Firma si mai de c...t...lol). Sunt si eu fana Radiohead dar totusi versurile Firma (de pe primul album cel putin), mi-au spus mai mult. Sa incerci sa nu te enervezi cand citesti comentariul meu, si please nu ma face de c...t:)

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate sunt deacord cu tine,din pacate nu are legatura cu tine,ci cu situatia in care a ajuns firma.fan,mare fan,album cumparat,majoritatea concertelor vizionate ca omu pe viu,si chiar mi-a parut rau cand s-au despartit/oprit cu cantatu'.am un mare respect ptr ei ca muzicieni,robert e un chitarist de nota 11.dar ce canta acu firma,nu e firma de loc,sau nu e firma care mi-o placut mie.evident ca trupele evolueaza stilistic,dar ei dupa umila mea parere au involuat teribil de mult...ou uel,se pare ca expresia sell sell sell! i-a acaparat si pe ei.too bad.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahem... Eu ziceam de videoclip ca este mai "prost", daca preferati, decat originalul, deoarece era mai interesanta ideea cu o groaza de oameni care stateau intinsi pe jos decat ideea unei individe care boceste. Ideea nu este in orice caz originala, si de-aia nu imi place.
    In alta ordine de idei, nenecubalalaica, sunt perfect de acord cu tine. Mi-a placut primul album Firma, si Robert (nu stiam cum il cheama pana acum) este un chitarist foarte bun daca il judecam dupa piesele de pe primul album. Melodia asta in schimb nu reflecta deloc talentul lor ca muzicieni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Guys gus guys mie imi place fata care boceste. sa nu va sinucideti prieteni....asta e cel mai important, ca FIRMA imi pare ca va merge mai bine....

    RăspundețiȘtergere
  6. ce te face sa crezi ca vrea cineva sa se sinucida sau ca vreunul din membrii trupei firma trece pe aici sa iti citeasca parerea?

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei Frustratule, se vede ca esti pui de roman... Ceea ce pt tine e de cacat pentru cei de la Vh1 International se pare ca mai mult decat OK. Azi am vazut Firma la VH1 Hits....postul ala de afara cu care la care te uiti crezand ca e indeajuns pt a te face special. Ai dreaq aia de la Firma, primii romani care intra pe VH1 ever, cu o melodie care tu ai scuipat. Time for some likin' boy:) lol

    RăspundețiȘtergere
  8. Si oamenii nu mai au dreptul la pareri proprii, nu furate, misha?

    RăspundețiȘtergere