duminică, 21 decembrie 2008

Prezervativarea speciei

Nu prea vezi reclame la prezervative. Doar pe internet, la emisiuni de specialitate, dar nu in pauzele publicitare. Si in fond de ce ar cheltui producatorii de prezervative bani frumosi cand li se face reclama gratuita? Cine mai are chef de cotaiala cand ii apar in fata copiii aia enervanti de la televizor? Si prin asta ma refer la TOTI COPIII CARE APAR LA TELEVIZOR, IN ORICE CONTEXT!!!
Este suficienta o reclama la branza topita (stiti la ce ma refer) ca sa moara erectia o saptamana si barbati in toata firea sa se cace pe ei de frica de fiecare data cand vad o femeie frumoasa, numai la gandul ca acea femeie le-ar putea purta copiii. Pun pariu ca pe vremea comunistilor nu erau atatia copii la televizor. Pe vremea aia oamenii erau incurajati sa se reproduca. De fapt de-aia sunt legale avorturile, cu atatia copii enervanti la televizor nu mai e nevoie de ele.
Vi se pare ca sunt un pic cam dur cu "bietii copii"? Asta nu e nimic avand in vedere ca am ajuns la stadiul in care imi imaginez ca joc rugby cu copiii pe care-i vad pe strada (ei fiind mingea). Poate sunt bolnav, dar nu e nimic nou in asta.

NU MAI DATI COPII LA TELEVIZOR!!!

Un comentariu:

  1. sunt total de acord! sunt atat de enervanti...macar sa puna un copil frumos, cum mai apar in filme. deh.

    RăspundețiȘtergere