vineri, 31 august 2007

Prostie pura

Daca va uitati la tag-urile posturilor mele, veti observa ca 90% contin cuvantul "prostie". Ei bine, in noaptea care tocmai s-a terminat, am fost martor la o chestie care, efectiv, nu poate fi descrisa fara folosirea in mod excesiv a acestui cuvant. Nu vad logica, nu vad nici macar cum s-a putut crea mediul propice pentru o astfel de intamplare.
Si ca sa nu o mai lungesc, va spun despre ce e vorba. Pe proTV, candva in decursul noptii precedente, era un film. Nu un film prost, dar nici din cale-afara de bun, asta fiind irelevant. Cert este ca era un film american vorbit, desigur, in engleza. Sau cel putin asa era in original, deoarece un idiot de la proTV a facut in asa fel incat cei care s-au uitat la proTV azi-noapte au vizionat un film american, subtitrat in romana si DUBLAT IN ITALIANA. Explicati-mi va rog, de ce exista la proTV varianta dublata in italiana a unui film, ca pe mine ma depaseste total treaba asta. Nu conteaza ca cineva a folosit-o, mai important e ca nu avea ce cauta acolo...
Si ca sa intelegeti de ce sunt asa pornit, pe mine ma enerveaza la culme orice este dublat, si ma enerveaza si mai tare chestiile dublate in limbi pe care nu le stiu, chiar daca am subtitrarile jos. Unde mai pui ca ma enerveaza limba italiana?


O SOOOOOOLEEEEEE MIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOO!!!

4 comentarii:

  1. Mi s-a intamplat si mie se downloadez un film in italiana odata.
    Poate idiotii de la ProTV descarca filmele pe limewrire, dc, odc, emule, alte rahaturi de gen...in loc sa le cumpere.
    Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, dar daca tot descarca de pe odc cretinii, atunci ar putea macar sa nu mai dea 20 de minute de publicitate odata la fiecare 20 de minute... mai ales in timpul meciurilor

    RăspundețiȘtergere
  3. partea naspa e ca mai si taie din actiune pentru reclame. "Niciodata Persil, mai bine ma cac in masina de spalaaaaaaaat!"

    RăspundețiȘtergere