luni, 5 mai 2008

Femei si barbati

Se spune ca cea mai mare teama a unui barbat este sa se aseze la casa lui. Nu neg asta, mi se pare firesc de altfel pentru ca barbatii au mult mai multe dezavantaje in chestia asta decat femeile. Un barbat, atunci cand se muta cu o femeie, trebuie sa nu mai traga vanturi in casa, sa nu mai ragaie atat de mult, sa nu mai bea ca porcul, sa nu mai stea treaz pana la ore nedumnezeiesti etc. Singurele griji ale femeilor sunt ca vor fi vazute fara machiaj si ca s-ar putea sa gaseasca colacul de la wc ridicat.
Si in fond, de ce este atat de grav sa lasi colacul de la wc ridicat? Nu e normal, atunci cand te duci la buda, sa verifici wc-ul inainte sa te asezi pe el? Barbatii intotdeauna verifica asta (mai putin cand sunt beti), sunt niste fiinte foarte curate care nu vor sa se pise pe colac. De fapt, in mod normal, colacul de la wc ar trebui sa fie in permanenta ridicat, ca sa nu se pise barbatii pe el cand sunt beti. Noi facem femeilor o favoare lasand colacul ridicat si ele ne reproseaza asta si acesta este motivul pentru care barbatii nu inteleg femeile.


Disclaimer: Faptul ca aceste randuri sunt scrise pe 5 mai, asa-zisa zi a barbatului, este o pura coincidenta, ideea venindu-mi ieri. Eu sunt endorser Guinness, nu Bergenbier.

4 comentarii:

  1. da, faza cu colacul e un mister si pt mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca te muti cu cineva ar trebui sa ai destula incredere in persoana respectiva incat sa te poti comporta asa cum vrei tu.
    Desigur, tu uiti ca si femeile au aceleasi functii vitale [sau ignori ca 'de, nu e frumos ca o fata...'].

    RăspundețiȘtergere
  3. @onishka: ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET SI NU TREBUIE DISECAT DOAR DE DRAGUL DE A-L CONTRAZICE PE MORRIGAN

    RăspundețiȘtergere
  4. pe mine una nu ma deranjeaza faza cu colacul ridicat. ai dreptate, e normal sa te uiti inainte sa te asezi ;)si aia care face gura din atat ar trebui sa inceteze sa se uite la filme americane...sau sa le ia in serios.

    RăspundețiȘtergere