sâmbătă, 10 mai 2008

Profesionistul

Oamenii nu inteleg diferenta dintre amator si profesionist. Toata lumea crede ca amator inseamna cineva care nu se pricepe dar incearca, iar profesionist este un om care e printre cei mai tari din bransa. Pe dracu, de fapt amator inseamna sa faci ceva din placere personala pe cand profesionist nu inseamna decat ca esti platit sa faci lucrul ala. De exemplu eu sunt blogger amator si muritor de foame, iar un blogger profesionist este cineva care e platit sa scrie, oricat de prost ar face lucrul asta.
Am explicat acest lucru pentru ca ma enerveaza la culme sa te uiti in gura unui prost, doar pentru ca e "profesionist". Si, ca de obicei, este vorba de o anumita persoana care m-a calcat pe nervi in mod deosebit.
Zoso, esti un dobitoc! M-am uitat la apropotv (o emisiune destul de simpatica) si l-am vazut pe idiot dandu-si cu parerea despre blogurile vedetelor, ascunzandu-se in spatele titulaturii de "blogger profesionist". M-a enervat in special parerea lui despre blogul lui Cristian Chivu. Aparent, Zoso considera ca niciun fotbalist nu este in stare sa-si scrie singur blogul, fiind prea prost. De asemenea il considera pe Cristian Chivu ipocrit deoarece pe blogul lui are alura de mare romantic, in timp ce in viata reala umbla cu vreo 6 fete odata.
Nu cred ca Zoso il cunoaste personal pe Chivu, deci parerea lui este cea a unui semidoct devorator de presa de scandal. Cat despre fotbalistii care sunt, chipurile, prea prosti ca sa scrie... numai un idiot ar putea zice asa ceva. Fotbalist inseamna o persoana care se pricepe la fotbal si care starneste invidia prostilor ca Zoso deoarece castiga mai multi bani pe meci decat Zoso intr-un an. Ultima oara cand am verificat, o persoana putea sa aiba mai multe talente, cum ar fi fotbalul si scrisul. Deci, repet, Zoso e un idiot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu