joi, 22 mai 2008

Trenduri cretine

De data asta nu ma refer la vesnicele fulare de 2 metri purtate non-stop, nu ma refer la grupurile de dobitoci care au sepci si freze identice sau alti prosti de genul asta. Ma refer la niste politicieni mai prosti decat majoritatea, care il copiaza pe unul din cei mai prosti.
Prostul in cauza a castigat primaria capitalei si apoi scaunul prezidential folosindu-se de imaginea sa de "om al poporului". Spre deosebire de restul politicienilor, care dorm in costum si cravata, individul respectiv a adoptat look-ul "fara cravata si sacou, cu unul sau doi nasturi desfacuti la camasa", pornind astfel un nou trend.
Daca a mers pentru un idiot, de ce n-ar merge pentru inca unul? Aceasta este mentalitatea multor candidati la primarie (nu conteaza care) din momentul acesta. Peste tot prin Bucuresti (cel putin) vedem pancarte, afise si fluturasi ale acestor copii la indigo ale unui idiot. Intrebarea care trebuie pusa este "DE CE?!?!?!"
Eu nu vreau ca un "om al poporului" sa imi conduca orasul sau, doamne fereste, tara. Nu-mi inspira incredere un individ care arata ca proaspat iesit de pe santier sau intors de pe camp. Perfect, stie sa conduca un tractor dar in ce fel il face acest lucru apt de a conduce un oras?
Nu are niciun rost sa te deghizezi in om cinstit, daca esti politician esti corupt si toata lumea stie asta. Macar boii aia in costum se straduiesc sa dea impresia ca sunt in stare sa se ocupe de un oras.

3 comentarii:

  1. din cauza spiritului de turma, vesnic prezent in viata omului modern.

    RăspundețiȘtergere
  2. tinand cont ca Bucurestiul este populat in proportie de 90% de tarani (sens figurat), e nevoie de un om pe masura sa-i conduca.

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa acest algoritm, 90% din Bucuresti nu ar trebui sa aiba drept de vot, din pacate traim intr-o tara "democrata".

    RăspundețiȘtergere