sâmbătă, 9 iunie 2007

Gay


Nu sunt homofob, dovada ca imi plac Queen (Freddie Mercury era homosexual), si o groaza de alti artisti care se intampla sa fi fost homosexuali. Dar tocmai asta e faza... SE INTAMPLA SA FI FOST HOMOSEXUALI, nu prin asta au stralucit, nu au marsaluit sa isi ceara drepturile etc. Stau si ma intreb, de ce minoritatile sa aiba drepturi in plus? Si nu ma refer doar la homosexuali, ci la toate minoritatile care vor drepturi in plus fata de restul oamenilor. As vrea sa se hotarasca odata: sau vor sa nu mai fie discriminati sau vor drepturi in plus, pentru ca astea sunt lucruri diametral opuse. Egalitate inseamna drepturi egale si homosexualii au, ca toti oamenii, dreptul sa se casatoreasca, dar cu femei. Pentru ca asta este de fapt casatoria, o uniune intre UN BARBAT si O FEMEIE care se iubesc si vor ca odraslele lor sa nu fie niste bastarzi. Si din cate stiam eu, doi barbati nu pot face copii. Pot eventual sa-i adopte, dar asa pot si oameni singuri sa adopte copii (mai greu, dar se poate daca ai o conditie materiala si sociala buna).
Casatoria este o uniune in fata lui Dumnezeu, si daca Dumnezeu ar fi vrut ca barbatii sa se casatoreasca intre ei i-ar fi facut capabili sa faca copii, nu? Eu nu cred in Dumnezeu biblic, dar daca homosexualii vor sa fie acceptati de biserica crestina inseamna ca ei cred, si atunci ar trebui sa accepte argumentul de mai sus. Dar nu il vor accepta, pentru ca sunt prea ingamfati ca sa accepte argumentul unui heterosexual. Si daca tot ce vor este casatorie in fata legii inseamna ca sunt pur si simplu prosti. Daca un homosexual vrea ca, dupa moarte, partenerul lui sa mosteneasca averea lui poate foarte bine sa ii lase prin testament si fara sa fie casatoriti. Adevarul e ca homosexualii se considera o elita, si vor sa intre la facultate fara sa dea vreun examen pentru ca este evident ca ei sunt mai destepti decat noi, restul. Repet, sa se hotarasca daca vor sa fie egali sau mai importanti decat restul. Pentru ca daca isi recunosc adevarata intentie de a deveni o elita le va fi imediat taiat din scurt elanul.


Afara e o furtuna destul de urata, dovada ca Dumnezeu nu-i iubeste pe gay... heh

2 comentarii:

  1. frateeeeeeee, asta chiar e bluogging la misto. asa in sictir. nu imi place. e naspa. pacat, puteai sa scoti mai multe pe subiectul asta...

    RăspundețiȘtergere