miercuri, 2 aprilie 2008

ANARHIA!!!

O sa sar peste partea in care zic de ce m-am intors aici si toate alea, gasiti informatiile pe 2ppg.

Trecem la anarhie, mai exact la discutiile despre anarhie.
Avem urmatoarele date ale ecuatiei:
-romanii sunt lingai
-presedintele romaniei (refuz in continuare sa-i pomenesc numele) e prost
-in acest moment se desfasoara la bucuresti summit-ul NATO
-anarhistii sunt periculosi

Concluzia la care ajungem este, fara indoiala, ca anarhistii trebuie arestati, deoarece sunt o amenintare la adresa NATO. Perfect, asta s-a si intamplat dar... una din datele ecuatiei era eronata.

ANARHÍSM s.n. 1. Curent şi concepţie politică care neagă în genere orice putere de stat, orice organizare politică a societăţii

CURENT POLITIC, DOBITOCILOR!!! La fel ca simulacrul vostru de democratie sau alte porcarii. Sigur, este un curent politic care nu va recunoaste autoritatea, deci trebuie pedepsiti. Cum adica sa nu recunosti autoritatea idiotului de presedinte? Nu este de conceput asa ceva! Doar pentru ca exista prosti in lumea asta care zic "ma duc sa fac anarhie" de fiecare data cand se duc sa vandalizeze ziduri sau sa se ia la bataie cu alti prosti nu inseamna ca anarhistii sunt periculosi. Dar asa e romanul, paranoic. Romanul crede ca orice individ ras in cap/cu pleata/care poarta bocanci vara (nu ca ar avea legatura cu anarhismul) este o amenintare pentru societate.
Si totusi, Hitler este considerat cel mai groaznic om care a trait vreodata. L-ati vazut vreodata ras in cap sau cu pleata si blugi rupti? NU! Cei mai periculosi oameni din lumea asta poarta costum, pe aia sa-i arestati!!!

Nu l-am votat pe presedintele actual => nu recunosc autoritatea lui => sunt anarhist si trebuie sa ma arestati. Asta e logica romanului.

2 comentarii:

  1. te pun in lista anarhistule. ca bine-ai zis...o cunosc pe una din tipele din grupul de "anarhisti" care a tot fost prezentat la tv...beh, totul e o generalizare de cacat.

    pace.

    RăspundețiȘtergere
  2. problema e ca sunt prea putini oameni care stiu ce inseamna anarhia si cu ce se mananca ea. iar in romania, o tara condusa de oameni foaaaarte culti n-ai cum sa te astepti la altceva decat la decizii bazate pe paranoia. ca sa nu mai zic de ingradirea libertatii de exprimare care e una din trasaturile de baza ale tarii in care traim.

    RăspundețiȘtergere