duminică, 6 aprilie 2008

Din nou mass-uri... paranoia style!

Cu totii am primit cacaturile alea de mass-uri cu copilasi bolnavi de cancer, care primesc 5 centi pentru fiecare persoana careia ii este trimis respectivul mesaj. Sunt un dobitoc insensibil si va zic de pe acum: daca acel copil exista intr-adevar, o sa moara cu mult inainte sa-l plateasca cineva pentru mass-urile pe care le trimiteti voi ca bezmeticii.
Ati stat vreodata sa va ganditi cum functioneaza acest sistem "trimiti mesajul si noi dam 5 centi pt copilu bolnav" ? Cine sta sa verifice daca tu ai trimis mesajul si la cate persoane? CUM verifica cineva daca mesajul ala a fost retrimis? Pai imi pare rau, dar prefer sa cred ca e o gluma foarte proasta care face inconjurul lumii decat sa cred ca exista cineva care imi supravegheaza messengerul. Voi nu? N-aveti secrete? Sau poate secretele voastre sunt mai putin importante decat viata unui copil care nu exista. E foarte simplu de fapt: undeva in Romania, cineva tocmai a primit un mass d-asta idiot si e pe jos de ras deoarece el este cel care a formulat mesajul ca sa vada cati prosti il dau mai departe.
Exista de asemenea probabilitatea ca, tot undeva in Romania, cineva sa deschida messengerul si sa primeasca acest mass pentru a 99-a oara. In acel moment, din cauza nervilor, in creierul lui se rupe ceva, si omul se arunca de pe bloc. Mass-ul vostru salvator de vieti tocmai a omorat un om, felicitari!

Folositi-va neuronii, ca de-aia ii aveti in cap!

2 comentarii:

  1. Daca s-ar invata minte idiotii astia care trimit massuri de astea...Pe mine pana si bancurile ma oftica.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu care credeam ca e doar un post despre massuri. funneh ;)) [qipnnpw 'tuz mortii ma'tii]

    RăspundețiȘtergere