miercuri, 2 mai 2007

Alternativa la acum



Exista un prezent alternativ, sau mai multe. Sunt create de acele momente din trecut in care nu am putut sa ne hotaram asupra unui lucru, si inca nu suntem siguri ca am luat decizia corecta. Momente ca acelea in care te-ai abtinut sa vorbesti cu o fata draguta pentru ca nu credeai ca e de nasul tau, sau cand ai intarziat la scoala pentru ca n-ai alergat dupa autobuz, nevazand rostul.
Intr-un prezent alternativ, poate esti impreuna cu acea fata draguta, care s-a dovedit a fi de nasul tau pana la urma. Sau poate esti la o facultate mai buna, deoarece atunci cand nu ai intarziat la scoala ai luat o nota de 10, care ti-a crescut media suficient cat sa conteze. Pe de alta parte acea fata draguta ar putea fi cea mai neplacuta amintire a ta, intr-un prezent alternativ ai putea fi atat de afectat de asta incat sa te sinucizi. Si cand ai intarziat la scoala poate ai ratat un test surpriza, care nu a avut de fapt loc din cauza ca nu erau destui elevi, test la care ai fi luat o nota groaznica sigur.
Dar de unde ai putea stii? Ce te-ar putea face sa crezi ca un prezent alternativ este mai bun decat acesta? Bazeaza-te pe instinct pur si animalic si n-o sa ai ce regreta. Animalele fac asta de milioane de ani, si se descurca foarte bine. N-o sa vezi un rechin gandindu-se la prezent alternativ sau alte porcarii...

Inapoi la vremurile cand o piatra legata de un bat era high-tech!!!

Un comentariu: