miercuri, 30 mai 2007

Limbaj idiot


"Ma duc sa fac shushu" Nu va prefaceti ca nu stiti despre ce e vorba. Daca totusi nu va dati seama, spuneti chestia asta cu voce tare, si daca tot nu va dati seama va zic eu: asta zic unele tipe cand se duc sa se pise. Gata, am zis-o: SI FETELE SE PISA. Problema e ca unele aleg limbajul acesta cretin ca sa se exprime. Stiti, daca vreti neaparat sa nu va declarati pe fata intentia de a va pisa, puteti spune simplu: "Ma duc la toaleta". Dar eu unul n-am nimic impotriva acestui proces fiziologic firesc. Probabil unele fete cred ca idolul lor in viata, Monica Columbeanu, nu se pisa si de aceea e un lucru urat pe care ele n-ar trebui sa il faca si de aceea incearca disperat sa ascunda faptul ca sunt victimele unui metabolism normal.
Daca ar fi sa ghicesc, indivizii care au facut pisatul sa para a fi un lucru urat sunt niste elevi frustrati de faptul ca, atunci cand o colega se ducea sa se pise in timpul orelor, ei nu simteau nevoia sa faca asta. Desigur, nu erau prosti sa spuna ca ar avea si ei nevoie la buda, astfel distrugand orice sansa de a se scapa de ora in momentul in care ar fi avut cu adevarat nevoie. Si pentru ca nu aveau nici o scuza au devenit invidiosi pe colegele cu vezica mai mica si le-au convins ca, atunci cand se pisa, macar sa nu o mai zica in asa fel incat sa devina invidiosi si sa gaseasca o exprimare mai ascunsa. Acelasi lucru se aplica si pentru fetele care folosesc ciclul menstrual ca pe o scuza ca sa scape de munca/scoala, scuza care nu ar putea niciodata sa mearga pentru un baiat. Astfel s-au nascut exprimari ca "A venit Mos Craciun".
Deci, aveti de ales: sau va declarati intentiile pe fata riscand sa pareti nesimtite (baietii nu vor zice niciodata ca se duc sa faca shushu, asa ca e vorba doar de fete), sau va ascundeti intentiile, sau folositi un limbaj de copil de 3 ani. Alegerea va apartine in totalitate.


Cat despre faptul ca ma scobesc in nas, asta ma face un om mai curat decat cei care nu o fac, pentru ca nu imi place sa . Si daca o fac in public nu inseamna decat ca stresul cauzat de iesirea din casa ajuta la producerea jegului din nas, asa ca e numai vina voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu